4.2.2012

49. Uusi ulkoasu + lätinää

Kyllästyin lopullisesti siihen siniseen, joten tein vaihdon harmaapinkkiin ulkoasuun, kommentoikaa tykkäättekö vai ettekö :) Teen vielä uuden bannerin, kunhan opin käyttämään tuota photoshoppia vähän paremmin. Nykyinenhän on Ellan tekemä, tosikiva ja hieno! :)

Oon nyt samalla tekemässä koko blogista vähän erilaista, en sisällöltä, vaan muokkaan nuo ylimääräiset sivut kokonaan uusiksi ja teen vähän muitakin pikkumuutoksia. Koittakaa kestää tämän remontin ajan:)

Eilen ja tänään oon ollu perushommissa tallilla, mitä nyt jää ilman tuntien pitoa jäljelle. Hevosten ruokkimista ja tarhaamista sekä tallin siivousta. Oon myös käyny maastossa kävelemässä ja eilen taluttelemassa Pennyä. Anni ja Jenna & kumppanit oli tänään tallilla ja tytöt kävikin poneilla maastossa, mie ja Nenna käytiin Annin ja Kawan kanssa sit vielä illalla maastossa kävelemässä. Tylsää kun ei voi treenata, mutta en oo niin hullu että menisin tonne pakkaseen kunnolla treenaamaan!

En kirjoittele enempää että pääsen tekemään tuntiheppapostausta, jonka yritän keritä tehdä tänään ennen kun menen nukkumaan. Oon jo alottanu, eli pian on se tulossa! :)

Laitan Larakuvia tähän mukaan kun niitä on tullut vähemmän laitettua Blogiin. Laralla on muuten yks päivä tarhassa tullu pienipieni haava vasempaan etuseen, eka näytti että ei tuu mitään erikoisempia, puhdistettiin ja laitettiin haude, nyt kuitenkin tänään se jalka oli ihan turvonnu ja siinä on nyt siis imppari (imusuonen tulehdus). Lara Oriprim kuurille ja kylmää jalkaan, sitä onneks riittää! Eikä onneks onnu tai mitään, toivotaan et menee nopiasti ohi! Pennyn haava parani kahessa päivässä, vaikka se periaatteessa olikin isompi, mutta jotkut hepat ei ole niin herkkiä noille haavoille.






Nyt tuntsaripostausta tekemään ja sivuja muokkaamaan ja ennenkaikkea nukkumaan :) Hyvää yötä ♥

4 kommenttia:

  1. tää on tosikiva ulkoasu :) !

    VastaaPoista
  2. Tää ulkoasu on huippu, mut voin sanoo et säikähin kun avasin sun blogin ja onkin jotain harmaata ja vaaleenpunaista! :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinki et kuinkakohan moni miettii et nyt tultiin väärälle sivulle :) Mutta kiva että tykkäätte!

      Poista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu