15.2.2012

60. Penkkarit huomenna

Niin eli huomenna on kaikkien ABIen bilepäivä, penkinpainajaiset.

Jos joku ei tiedä mitä se tarkoittaa:

-pukeudutaan omavalitsemiin pukuihin (satuhahmot, fiktiiviset hahmot yms..) siis ihan mihin itse haluaa. Sitten koululla on järjestetty ohjelmaa, meillä esim. auditoriossa ABI -videon katsominen, nimityksien antaminen (vuoden...), sitten tietenkin penkkarirekka jonne me mennään ja heitellään kaikille karkkia. Eikö olekin kiva päivä.:) Sitten koulun jälkeen on omiin biletyspaikkoihin vetäytyminen ja perjantaiaamuna abiristeilylle lähtö, ekaks helsinkiin sitten Tallinnaan. Kai. :D

MUTTA mie jätänkin noi biletykset muille, ei oo ihan miun juttu sellanen. Toiseks meillä on viikonloppuna valkat ja Jenniserkun pikkusiskot Anna ja Leevi tulee meille kylään äitinsä kanssa perjantaina. Ihanaa nähdä niitäkin pikkusia serkkuja!

Huomenna vielä oon sopinu Nennan kanssa et vien senkin aamulla kouluun, tänään ne jo muuttikin tuonne naapuriin. Kaheksalta sit sinne, toivottavasti päästään koululle ehjinä! :D

Kuvia laitan huomenna, omasta puvusta voin kertoa sen verran, että miulla on 10 cm korkkarit joilla oon kävelly 10 m tähän mennessä ja jotain mustaa, punaista ja ja ja jotain. Huomenna lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu