7.2.2012

52. Kouluvelvoitteita

Miun ja Pennyn ihaneka valmennus syksyllä, Domin valkka. ♥



Otsikko sen jo kertoo. Eli parin päivän ajan blogin kirjoittelu kärsii noista perjantain äidinkielen tekstitaidon ylioppilaskokeista. Miulla on TÄNÄÄN kirjoitettava vielä yksi 500 sanan essee ja 250 sanan tekstitaidon vastaus. Suosittelen jokaiselle koulua käyvälle tekemään koulutehtävät ajoissa!! No onneksi oon jo henkisesti valmistautunut tähän... :)

Kirjoitan kuitenkin niin paljon kun jaksan ja ehdin, pian taas normaalirytmiin tän arjen kanssa. Huomenna luultavasti voin postailla, koska huomenna on vain aamutallia ja ratsastelua. Sain inssiajan ensiviikolle, jes! Tällä viikolla ei aikoja valitettavasti ollut... Saan yhdeltä tallin yksärinomistajalta auton omaan käyttöön niin pitkäks aikaa kun hänen silmänsä on vahingoittunut, sen verran voin kertoa että kyseinen henkilö oli thaimaassa uimassa kun kala (2kg barraguda[?]) hyppäsi hänen silmään. Mielenkiintoisia kaloja siellä niin. No joo mutta pointti oli se, että kuskailen häntä sen ajan, kun on ajokielto tuon silmän takia.

Oon muuten selvitelly vähän tulevaisuuttani ja oon kertonu siitä lähimmille, en halua nettiin vielä liikaa asioita vuotaa ennenkun on varmaa. Mutta jos kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaan, niin miulla ois työpaikka parin kuukauden päästä, ihan palkallinen työ. Ja sit soittelen sinne Ypäjälle niistä pääsykokeista ja suunnitelmista. Ja sit Hippokseen Pennyn papereista... On taas hommaa!
Tänään ratsastelen itsenäisesti koulua, kunhan saan nuo kirjoitelmat ensin tehtyä ja lähetettyä äikän opettajalle. Sitten meen viivana nukkumaan, meinaan nimittäin nukahtaa jo tähän tietokoneen näppäreille! :)

P.S: Miun poissaolon aikana on hyvin aikaa tutustua uusiin sivuihin, joita on kyllä tulossa pari lisää vielä! Ja niitä kysymyksiä on aikaa lähettää vielä tänään! :)

P.P.S: Seuraavan kerran kun meen varusteelle niin miun mukaan tarttuu kyllä ne Veredukset! Oon pohtinu niiden ostamista nyt kaks kuukautta ja pitkän harkinnan jälkeen oon ne päättäny ostaa. Kyllähän ne maksaa mutta varmasti myös kestää :) Mustat vai ruskeat? Olympicit vai Carbonit? ;)
Rintaremmiä meen vaan katselemaan. Ootan vähän aikaa ennen kun ostan muuta.

Mustat Carbongel -suojat
Ruskeat Olympic -suojat

3 kommenttia:

  1. Garbonit ehkä kuitenkin kivemmat =)

    VastaaPoista
  2. On nuo veredukset ihan laadukkaat, mutta ootko kattonut myös varusteelta niitä eskadronin flexisoft air -suojia ? Ovat samantyyppiset kuin veredukset, mutta halvemmat. Itse ostaisin ne tai jos miulla ois paljon rahaa, niin sit ostasin nuo carbonit. Kysyitkö Tahvanaisen Alisalta noita vereduksia? Sillä oli jossain vaiheessa ne myynnissä, mutta en ole varma, et onko ne menneet..

    VastaaPoista
  3. Joo oon kattonu eskadronin suojia, itse en niistä kamalasti pitänyt. Vähän liian pehmeää ja ohutta muovia miun mielestä. :) Ja Alisalta kysyin jo silloin pari kuukautta sitten, hinta oli vaan senverran korkea vielä sillon ainakin, että mietin ostavani mielummin sitten kokonaan uudet suojat, ja Penny tarvitsee L koon :)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu