7.2.2012

53. Kiristyvää pakkasta

Tänään kyllä pisti vihaiseksi! Nimittäin sillävälin kun täällä kotona kirjoittelin esseitä, pakkanen päätti sitten nousta tai virallisesti siis laskea kymmenellä asteella! Pakkasta oli siis -20c kun lähdin takaisin tallille. No en antanut sen häiritä ratsastelua, laitoin Pennyn normaalisti ja menin kentälle (joka on aurattu jee!!) kävelemään. Ratsastin aika normaalisti koulua siinä kentällä kun maneesissa oli kouluvalmennukset. Naama kyllä jäätyi, mutta ratsastin aina 10 min, sitten 5 min käyntiä ja taas 10 min vääntöä ja kääntöä. Tella ja Noorakin tuli kentälle ja siinä samalla höpöteltiin niitänäitä ja sitten 45 min ratsastuksen jälkeen menin tallille ja jaoin iltaruuat hepoille.

Oon ollu nyt maanantaina ja tänään aamutallissa vanhalla itekseni, miulla on ollu kivaa jammailla talikonvarressa NRJ:n biisien tahtiin;) Tänään sinne soitti Mice iisalmesta, oli aika hauskaa kuunnella sitä ohjelmaa! Aamutalleja kyllä huomaa tehneensä, kesällä olin tehny niitä niin paljon että kuuden tai kaheksan päivän aamutalliputki ei tuntunu missään mutta nyt kahen päivän jälkeen pohkeet ja kädet ja kyljet on ihan hellänä. Tarviin sitä hierojaa!

Eilen ratsastin Pennyllä kahesti, eka menin 40 min kevyttä hölkkää ja väistöjä, että saataisiin lomajumit auki ja vähän verryttelyä. Sit illalla 8 tunnin jälkeen menin vielä äitin estetunnille, mentiin kavaletteja ja puomeja loman jälkeen. Hyvin meni! :) Tästä tulee nyt aika kuvaton postaus, koska haluun nopeesti nukkumaan, huomenna taas aamutallia vanhalle.

Niistä Jin Stirrupeista muuten, ne miun piti saada jo ennen joulua. Mutta koko se tilaus joka on tilattu Italiasta Suomeen, monia muitakin tavaroita sisältävä, on kadonnut KOKONAAN! Nyt pitää vissiin tilata uudet tai ottaa joku muu väri kuin punainen... :(

Marraskuun WinterCupeista 90 cm radalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu