12.2.2012

57. Tammuskoja

Nyt seuraa siis ihan peruspostaus johon en valitettavasti tuoreita kuvia voi laittaa, vaikka niitä otinkin. Kamera juoksi piiloon:(. Kävin ettimässä tallistakin mutta en kehtaa kovin heppojen yörauhaa häiritä, joten lisään kuvat sitten toiste. Laitan tähän kuitenkin toisten wintercupien ratavideot, joita en jostain syystä ole julkaissut ennen. Siiskin 13.11.2011 miun ja Pennyn toiset kisat.


Perjantai

Miulla oli se äikän tekstitaito, joka tuntui menevän ihan hyvin. Toivottavasti. Uskoisin... Tavoite on M eli n. 8. Illalla Nenna tuli meille ja jäi yöks. Mentiin kahestaan ratsastamaan, vaikka pakkasta olikin -20. Otin satulasta jalustimet kokonaan pois ja menin kokoajan ilman niitä. Mentiin reilu tunti taivutuksia, vaihtoja ja siirtymisiä. Menin myös yhtä 30cm kavalettia kahdeksikolla ja vaihdoin sen päällä laukkaa. Meenipeeni tykkäs paljon! Se oli kokoajan vähän tamma, pukittikin kerran kun vähän pyysin väistämään vasemmalle ravissa. Mutta silti kiva!


Pennyn satulassa on nyt ollu koko ajan lampaankarvaromaani, katoin et satula on vähän ahas sen kanssa kun onhan toi nyt lihaksia saanukkin. Otin romaanin pois ja katoin et onko satula muuten sopiva, se oli kuin nakutettu. Laitoin kuitenkin ohuen geelipatjan väliin. Tällä toimi aivan sikahyvin, niinkuin yllä jo kerroin, että oli tammamainen, mutta ei yhtään jäykkä oikeelle, mitä normaalisti on. Oiskohan se johtunu tosta satulasta, tai siis romaanista? Tehtiin illalla vielä iltatalli ja sain kamalan hepulinaurukohtauksen ja Nenna anto diagnoosiksi liian vähäisen koulussaolemisen... :D

Lauantai

Käytiin heittämässä hepat ulos ja siivottiin vanha talli. Milla tuli hakemaan miut ja Nennan kisatiimin kokoukseen Joensuuhun. Kokous oli 9-10 ja sen jälkeen suoraan kaikille kisatiimiläisille pakollinen aluelupakoulutus. Voin kertoo tosta kisatiimistä sit vähän enemmän kun asiat selkiytyy. Miun piti käydä ostamassa ne suojat varusteelta, mutta se meni kiinni 14.00 ja ei keretty käymään. Mentiin sit vielä Heselle syömään ja sit kotiin, jossa oli vielä PKURIN nuorisoporukan kokous, jossa sovittiin mm. heppakerhojutuista. Alan vetämään kaikkien muiden kiireiden lisäks meillä ainakin kahta ryhmää heppakerholaisia Nennan kanssa! :)

Pennyllä menin illalla kaikkien töitten jälkeen. Miun oli tarkotus mennä koulua ihan puhtaasti, mutta Penny innostu niin paljon maneesissa olevista esteistä, että menin pari 50 cm esteen rataa. Penny tykkäs ihan mielettömästi, onhan siitä jo kaks viikkoo kun on hypätty yli 30cm este viimeks. Ja edelleen geelipatja satulan alla, toimi myös hypätessä tosi hyvin!

Sunnuntai

Kävin tänään laittamassa hepat vanhalta ulos ja tulin takas nukkumaan, kerrankin oli aikaa tehä niin ja nukkua vielä 11 asti! Sitten 12 jälestä siivosin ja purutin* tallin äitin kanssa. Sitten haettiinkin jo heppoja sisälle.

*Vaihdettiin siis takasin puruihin, koska olkipelletti ei ainakaan meillä ollut niin hyvä kuin puru. Purua saa vuodeksi sillä rahalla, millä olkipellettiä kahdeksi kuukaudeksi. Sitten puru on paljon valoisampaa ja paremman tuoksuista.

Tänään menin pitkästä aikaa Laralla. Sen jalka on jo parantunut, mutta vielä turvonnut. (Imppari) Lääkekuurikin jo loppui ja nyt hoitona on liikunta. Lara tuntu tosi kivalta, vaikkakin pieneltä ja kapealta. Vaikka onkin 165 cm. Menin koulua, taivuttelin paljon ja ravailin ympäriinsä ja laukkasin pääty-ympyrillä. Vähän sellaista tutustumista taas pitkän tauon jälkeen.

Laran jälkeen vielä Pennyllä koulua. Menin aika kevyesti, mutta tehokkaasti. Penny tuntu vähän väsyneeltä, siksikin vähensin aikaa puoleen tuntiin. Sitten iltatalli vanhalle.



Vielä pari kuvaa Koivukummun kisoista Väiskin kanssa, kesä 2011

70 ja 80





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu