24.2.2012

63. Kolmen pollen päivä

Miulla oli aamulla maantiedon tentti, eli ylioppilaskokeisiin viimeinen kertaus. Miun piti herätä kello 07.00, mutta heräsin sitten 08.00. Se vaan jotenkin tapahtui. Sitten 15 minuutissa aamujutut ja juoksin bussipysäkille, hyvin kerkesin kuitenkin. Auto oli äitillä käytössä niin en mennyt ajamalla. Onhan meillä pakukin mutta en oo koskaan sillä ajanu.

Tentin jälkeen kirjoittelinkin tänne postauksia ja menin tallille uuden harjoittelijan kanssa ottamaan tuntarit sisälle. Ellinoora jäi laittamaan heppoja tunneille ja mie ite laitoin Väiskin kuntoon ja menin sillä maneesiin ilman satulaa ratsastamaan. Väiski oli tänään yllättävän kiva, liikkui kunnolla ja omilla jaloilla heti alkuun, tein paljon voltteja ja raviväistöjä. Maneesissa alko tunnit, joten menin vielä kentälle tuuppailemaan vähäksi aikaa. Väpä oli siellä paljon villimpi ja lunta oli n. 30cm, joten alkuun ei ihan niin hyvin sujunut. Annoin Väiskin laukata pari kierrosta ihan villisti ja kokosin siitä reippaasta laukasta, poni oli oikein mahti!♥ Kävin vielä loppukäynnit maastossa ja sinne tielle jäi miun takasuojat :( en enää koskaan mene hankeen tarrasuojilla varustetulla hevosella! (Tai ponolla)

Väiskin ratsastuksen jälkeen trimmasin sen kinttukarvat, otin kuvatkin havainnollistamaan sen kauniita vuohiskarvoja, jotka ylsivät polviin ja kintereisiin asti. Jotkut sanoo että Welsheiltä ei sais leikata mitään tai edes nyppiä harjaa, mutta Väiski ois ainakin ihan puskasta temmatun näköinen jos sitä ei siistittäis. Sitäpaitsi se on ruuna niin ei sillä mitään näyttelyitä käydä.

Ennen, oon toki pörröttäny noita että näkys
se todellinen pituus

Vasen jalka jälkeen, oikee ennen. Kumpi
oli se siistimpi?

Väiskin jälkeen oli erään toisen söpöliinin vuoro. Menin Pennyllä äitin koulutunnille. Mentiin voltteja ja avoa ravissa ja laukassa. Penny oli vähän väsyn oloinen, mutta tehtävät meni tosi kivasti ja taipui sulavasti.

Vikana menin parhauspono Kawalla ilman satulaa. Veera oli meidän kaverina Lanella. Maneesissa olikin Millan laittamat poppimusat päällä ja se vähän jänskätti Lanea. Kawa oli kiva, tein alkuun paljon käyntityöskentelyä ja peruutuksia, ravia ja laukkaa. Menin muutamat kavaletit ja loppuverkat. Sitten vielä iltatallia loppuun Veeran kanssa ja nyt mennään saunaan. Verttipertti jää meille viikonlopuks auttelemaan kun on nuo valmennukset ja muutenkin. ☺

Ja ne jalkkarit tuli, niillä on superhyvä ratsastaa, suosittelen!




Ostin myös tällästä haavasalvaa poneille ja Pennylle. Etenkin
Väiski ottaa jostain syystä kokoajan osumaa jostain tai joltain.
Tässä on antiseptistä ainetta, teepuuöljyä ja MSM:mää, nopeuttaa
haavojen paranemista ja desinfioi niitä.
7,90e Tokmanni
9.90e Hevostarvikeliike
Huomenna sitten DB:n tehovalmennusta!
Päivitin kaikkia sivuja, käykää lukemassa!

6 kommenttia:

  1. ihanat nuo pennyn vuohiskarvat :D

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä lähiaikoina video/varuste postauksen?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Voin tehdä heti kun miulla on joku kuvaaja saatavilla :) Tai sitten miun pitää soveltaa :))

    VastaaPoista
  4. :) Okei, ootko tehny jo varuste postauksen?

    VastaaPoista
  5. Joo yhden osan siitä, toivottavasti pian toisen :)

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu