9.2.2012

55. Belleilyä

Pakkasta oli tänään -25c joten en ratsastanu. Eilen menin Pennyllä koulua yli tunnin, se oli oikein mukava ja hyvä, tuntu vihdoin taas et ite tiiän mitenpäin istua hevosen selässä. Tänään Penny on vapaalla. Mutta sitten tämän postauksen aiheeseen...

Nenna soitti tänään, että tuu vastaan pysäkille, kävin sit tallista suitset ja menin laitumelle hakemaan Bellen. Se tykkäs ihan mielettömästi kun pääs maastoon, vaikkakin vaan 2km suuntaansa, mutta kuitenkin. Eka miusta tuntu että oon sille ihan liian iso, mutta sit ajattelin et ei kai sen selkä voi katketa jos kakskyt minuuttia sillä menen, eikä sitä ainakaan haitannu. :) Superpono!♥ EI ainakaan haitannu kun laukkasin pari pätkää, poni lähti ihan täyttä laukkaa, siitä video alla. Ja miun ja Nennan äänitehosteet... no joo ne on... mielenkiintoisia?


Miun siis piti tulla normilaukkaa, että Nenna saa videon
ja pysähtyä Nennan kohdalle. Ei paljon ponia
jarruteltu! :--------D





Mikä on tämän pienen ponin koko tarina?

Siitä kerron joskus paremmalla ajalla, koska miulla on huomenna äidinkielen tekstitaidon ylioppilaskoe ja nyt pitää mennä nukkumaan. Wish me luck! :)

1 kommentti:

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu