29.2.2012

Love this feeling ♥

Heips, anteeksi taas tämä kirjoittelemattomuus. Miulla on kyllä monta postausta työn alla, mutta nyt ne ei oo ottanu valmistuakseen. Kello on nyt jo ihan liian paljon, joten en niitä nyttenkään tee.

Huomenna yritän tehdä sitä videopostausta jota kaikki toivovat niin hartaasti, vaikka miusta on kyllä aika tyhmää puhua kameralle :D Otsikkoon viitaten Penny ja Kawa teki miusta tänään taas kerran maailman onnellisimman tytön, pirteän reippaalla maastoilullakin oli osansa.

So huomiseen siis! :)

2 kommenttia:

  1. Moikka Jasu! Nyt ois ollut mahdollista saada ne punaiset jinit. Hevostalli.net-sivuilla joku kauppaa punaisia jinejä hintaan 135 €. => on myös bloggerissa http://dressyrider.blogspot.com/p/myytavana.html
    Harmi kun ehdit ostaa ne siniset.. Siit varmaan sais joku hyvät jinit halvalla. Harmi ku mulla ei vielä ole sitä omaa hevosta.. Terkuin; Satu M.-G.

    VastaaPoista
  2. No nyt kun miulla on noi siniset niin en muita halluukkaan :D

    VastaaPoista

Kommentit muuttuivat valvotuiksi roskapostin takia! Minulle alkoi tulla kaikenmaailman mainoksia kommentteihin, joten päätin siirtää kommentit valvotuiksi. Jokatapauksessa julkaisen jokaisen kommentin ja sananvahvistus on otettu pois käytöstä. Palaute, tsempit, risut ja ruusut on tervetulleita, kuten kaikki muukin! Toivottavasti pidätte blogista.
♥;llä Jasu